Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 02. 2019. 17:12 >> 16:40
1

REAGOVANJE URE

Izbori u ovakvim uslovima unaprijed izgubljena bitka

Član opštinskog odbora Građanskog pokreta URA u Tuzima Eldin Pepić pozvao je građane Tuzi da, kako je naveo, ne nasijedaju na igre DPS-a, u još jednim unaprijed projektovanim izborima.

DPS Tuzi je ranije reagovao na izjave iz URE da će bojkotovati izbore u Tuzima, ističući da ta vijesti nije pogodila pristalice tog pokreta, jer ih u toj opštini i nema.

Pepić u odgovoru kaže da i dalje nema odgovor na osnovno pitanje – ko je gospodin Lekić?

“Jer, potpuno iskreno, nemamo ideju o kome se radi, iako mjesecima pokušavamo da saznamo. Mada, ko god bio, tužno je kada jedan mladi čovjek – samo zbog privremenih beneficija i statusnog položaja, svjesno prihvati ulogu piona DPS-a”, poručio je Pepić.

On navodi da više nema svrhe nastupati na bilo kakvim izborima u Crnoj Gori.

“Učestvovanje na izborima pod ovakvim uslovima, unaprijed je izgubljena bitka“, zaključio je Pepić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније