Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila B.B. ]

06. 02. 2019. 15:15 >> 14:53
1

LEKIĆ TVRDI

URA ne može da sastavi listu za Tuzi

DPS Tuzi je reagovao na izjave iz URE da će bojkotovati izbore u Tuzima, ističući da ta vijesti nije pogodila pristalice tog pokreta, jer ih u toj opštini i nema.

"URA, pod kodnim imenom 1,23 obavijestila je preko Dritana Abazovića da će bojkotovati izbore u Tuzima. Ta vijest odjeknula je Crnom Gorom, mada se ne može reći da je pogodila njegove pristalice u Tuzima. Iz prostog razloga zato što ih u Tuzima nema. Sva istina je da URA nije mogla da nađe toliko imena da sastavi i preda listu da bi se mogla kvalifikovati za izbore" navodi se u saopštenju koje je potpisao predsjednik SM DPS Tuzi Džemal Lekić.

Kako se dodaje, Abazović je brže bolje požurio da proglasi bojkot.

"Dobri poznavaoci stanja u vrhu ove partije, koja inače ima samo vrh, tvrde da sve što priča posljednjih dana Abazović čini da bi se dopao DF-u, jer je javna tajna da je došlo do razlaza sa Demokratama" navodi se u saopštenju.

Abazoviću, kako se ističe u saopštenju DPS, ne ide baš u politici, ali se sve istrajnije potvrđuje kao izvor fake news. Tako je fotografiju kuće na Gorici, koju odbjegli tajkun i njegovi medijski sponzori pripisuju Đukanoviću, objavljenu u Pobjedi u nedjelju, ne trepnuvši smjestio u 2012, kao da se to ne može pješke provjeriti.

"Abazović obavještava javnost da URA svu svoju logistiku nudi za organizaciju protesta. Sigurni smo da će njihov efekat biti adekvatan logistici koju im može pružiti URA" zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније