Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

06. 02. 2019. 13:20 >> 12:51
16

VUČUROVIĆ SAOPŠTIO

"Svi koji su za proteste, imaju ruku DF-a"

Demokratski front (DF) je uvijek za proteste i oni su sastavni dio našeg političkog bića, nešto po čemu je DF prepoznatljiv i što nas razlikuje od ostalih političkih organizacija, saopštio je član Predsjedništva Nove Jovan Vučurović.

Protesti su, smatra on, "politička akcija koja je neophodna kako bi se srušila višedecenijska diktatura u Crnoj Gori".

"Danas želimo da pohvalimo sve one koji su shvatili ono što nijesu razumjeli te davne 2015. godine. Podsjećamo da je od toga datuma do danas, u organizaciji DF-a, slobodnih građana i udruženja, održano više od stotinu protesta", saopštio je Vučurović.

On navodi da je "mnogo napora režim uložio da pocijepa DF i stranke koje čine naš politički savez, ali je upravo snaga našeg zajedništva iskovanog na uličnim protestima i zajedničkim parlamentarnim akcijama bila glavni štit o koji su se svi ti napadi razbijali i kao bumerang vraćali onima koji su ih inicirali".

"Pokazalo se, u konačnom, da je DF bio u pravu kada je insistirao na vaninstitucionalnim metodama borbe, a dobro je što su to sada i drugi shvatili. Dakle, naš stav je vrlo jasan i nema prostora za različita tumačenja - svi oni koji se odluče na proteste imaju pruženu ruku i podršku DF-a, i mi smo odmah sa njima na ulici", zaključio je Vučurović.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније