Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 02. 2019. 13:46 >> 13:16
13

MANDIĆ OCIJENIO

Ograničava nam se sloboda kretanja

Odluka da se liderima Demokratskog fronta (DF) Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću zabrani napuštanje Podgorice donijeta je sa ciljem da se skrene pažnja javnosti sa afere Koverta, ocijenjeno je iz tog političkog saveza.

To je, prema mišljenju Mandića, odluka uperena protiv DF-a, a sa ciljem da se skrene pažnja sa najnovije afere koja je zadesila DPS.

Tom odlukom se, kako je naveo, ograničava sloboda kretanja poslanicima koji su izabrani na teritoriji čitave Crne Gore.

"Neko je kroz ovu akciju želio da ograniči našu slobodi kretanja, i da nas predstavi sumnjiivim i problematičnim tipovima, iako Ustav i prezumpcija nevinosti garantuje da smo nevini do okončanja ovog montiranog sudskog procesa“, rekao je Mandić, prenijela je agencija Mina.

On je dodao da je odluka da se njemu i Kneževiću ograniči sloboda kretanja, između ostalog, donijeta i zbog toga da se osujeti namjera rukovodstva Nove srpske demokratije da naredne subote u Beogradu uruči priznanje pjesniku Matiji Bećkoviću.


Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније