Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

02. 02. 2019. 09:40   >>  09:10

CRNOGORSKA

Bulatović predstavio preliminarni imovinski karton Budve

Prvi potpredsjednik Opštine Budva i predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović predstavio je preliminarnoi izvještaj o imovinskom kartonu Opštine Budva.

 

Izvještaj je, kako je saopšteno iz Crnogorske, dio obaveza koje je ta partija preuzela u sporazumu o postizbornoj koalicinoj saranji, konstituisanju, organizaciji i vršenju vlasti u opštini Budva.

"Sporazumom je predviđeno da se na nadležne opštinske službe utiče da sačine registar nepokretne i pokretne imovine u vlasništvu Opštine Budva u skladu sa Zakonom o državnoj imovini. Koalicionim sporazumom predviđeno je da se na svakih šest mjeseci priprema i objavljuje izvještaj o aktivnostima sprovedenim na pripremi registra nepokretne i pokretne imovine u vlasništvu Opštine Budva", navode iz Crnogorske.

U okviru predstavljanja izvještaja Bulatović je rekao da bi bilo dobro da se formira direkcija za imovinu sa odgovarajucim nadležnostima. Do formiranja direkcije za imovinu ovim zadatkom će se baviti posvećeni tim koji je trenutno u fazi formiranja.

Jedan dio predmeta je, kako je rekao, upućen Kancelariji za antikorupciju, a najveći problemi su KO Budva, KO Petrovac i KO Bečići. Fokus će tokom narednog perioda biti na MZ Stari grad i kompaniji BSP.

"Preliminarni imovinski karton nalazi se na web stranici Opštine Budva od kraja januara, a njegova konačna i potpuno ispravna verzija biće dostupna za nekoliko godina i moraće da se odvija parcijalno, kako bi se došlo do konačnog registra koji bi zadovoljio kako potrebe građana, tako i potrebe Opštine", navode iz Crnogorske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније