Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

31. 01. 2019. 19:39 >> 19:08

DPS O PARCELI NA JADRANSKOM SAJMU

"Besmisleno se javljati nakon demantija vlasnika"

Na jednu u nizu notornih neistina bjegunca koji se potpisuje kao DK, a vezano za vlasništvo nad parcelom na Jadranskom sajmu, nepromišljeno je reagovala filijala promo partije u Budvi, navodi se u reagovanju OO DPS Budva.

"Naime, da su samo malo sačekali sa saopštenjem, pročitali bi demante ove neistine koji su medijima dostavili pravi vlasnici nekretnine, pa bi shvatili koliko je besmisleno da se tim povodom javljaju. Takođe, da su samo malo razmislili prije nego što su objavili taj bumerang, prisjetili bi se da upravo oni i njihovi najviši funkcioneri, još uvijek duguju javnosti istinu o tome da li su i koliko novca tražili svom dojučerašnjem aktivisti za nezakonito ucrtavanje", naglasili su iz DPS-a.

Kako su poručili, "budvanski demagozi ovih dana imaju neodoljivu potrebu za javnim nastupom, pa `šta košta da košta`.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније