Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

30. 01. 2019. 14:44 >> 14:49
4

NIMANBEGU SAOPŠTIO

"Nadamo se pobjedi u Tuzima"

Potpredsjednik Skupštine Crne Gore i poslanik koalicije "Albanci odlučno", Genci Nimanbegu saopštio je da je ubijeđen da će koalicija AA, DSA i DUA na prvim izborima u Tuzima, biti nagrađena glasovima, zato što je, kako kaže, zahvaljujući njima i dogovoreno dobijanje punopravne opštine.

"Čestitam na sporazumu AA, DSA i DUA za prve lokalne izbore u Tuzima kao punopravnoj opštini. Koalicija je akt koga su dugo godina zahtjevali albanski glasača i odgovorna reakcija albanskih partija. Pozdravljam koaliciju, ubijeđen da će biti nagrađena glasovima Malisora, kako bi opštinu Tuzi  vodili oni koji su već dvije decenije tražili i angažovali se za takav status. Kao protagonista političkog dogovora kojim je dobijena punopravna opština  Tuzi osjećam posebno zadovoljstvo da smo dočekali da imamo prve takve izbore u Malesiji," naveo je Nimanbegu u saopštenju.

Istakao je da su brojni izazovi vođenja Opštine Tuzi, posebno na početku.

"Nasljeđe koje dobija opština od prethodnih vidova organizovanja kao gradska opština, opština u sklopu Glavnog grada, zna biti u početku i prepreka za dobar rad. Dobro planiranje i rad u interesu građana zahtijeva profesionalizam i prava kadrovska rješenja. Od vašeg rada će zavisiti i sudbina Malesije, kao jedne od važnih zona Crne Gore, zato ozbiljnost koja nije nedostajala ovog puta, želim da vas što duže prati", poručio je Nimanbegu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније