Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

29. 01. 2019. 10:54 >> 10:25
2

URA BAR

Vlast nespremna da sluša građane

Barski odbor Građanskog pokreta URA ocijenio je da višedecenijska vlast u Baru po ko zna koji put pokazuje da nije spremna da se bavi problemima građana.

 

Pokazuju, kako je saopštila URA, da nijesu spremni da se odgovorno postave pred građane Bara, te da ih ne dotiču vapaji i suze mladosti.

"Nemaju hrabrosti da misle svojom glavom, oni su samo pijuni centara moći koji za mizerne interese pojedinaca spremni da gaze sve sto im se nađe na putu", istakli su iz Ure.

Svjesni su i oni da su, kako kažu, donijeli pogrešnu odluku i da mjesto vrtiću nije tu gdje je zamišljeno ili odlučeno.

"Zgazili su čemprese, zgazili su amfiteatre, ali smo u nedelju vidjeli da su probudili jednu novu energiju, jednu novu slobodnu, građansku Crnu Goru. Crnu Goru koja je spremna da se dostojanstveno nosi sa problemima ovoga društva", navodi se u saopštenju.

Pozvali su barsku vlast da se prizove svijesti i ne dozvoli ovakvu sramotu prigovarajući narodu kako ne žele vrtic i kako su čempresi nevažni u odnosu na zbrinjavanje naše djece.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније