Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

22. 01. 2019. 13:26   >>  12:57 6

OPŠTINSKI ODBOR

SNP uvijek bio uz građane Tuzi

Neophodno je da građani Tuzi i Malesije dobiju vlast sastavljenu od onih političkih struktura koje su se bezrezervno angažovale za punu lokalnu samoupravu, a ne da ih vode oni koji su bili protiv inicijativa za ostvarenje vjekovnog sna građana ovog područja, ocijenjeno je iz tuškog odbora SNP-a.

 

"Socijalistička narodna partija Crne Gore u susret prvim lokalnim izborima za opštinu Tuzi, podsjeća građane ove najmlađe opštine u Crnoj Gori da je kao građanska i partija socijalne pravde, uvijek bila uz građane Tuzi i Malesije i u ona teška vremena kada je rijetkima bastalo da budu na strani istine i pravde", navode iz SNP-a.

U vrijeme dok bili dio vlasti u tada gradskoj opštini Tuzi, pomagali su, kažu, "i činili mnogo na rješavanju životnih problema građana Tuzi".

"Jer smo se uvijek iskreno zalagali za bolji život svih bez obzira na političku, nacionalnu, vjersku i bilo koju drugu pripadnost. Tako je bilo i u Skupštini Glavnog grada gdje smo se uvijek zalagali za Tuzi i Malesiju jednako kao i za Glavni grad, možda čak i više. Podsjetićemo i na činjenicu da smo se kao partija zalagali, svuda gdje se moglo, za ostvarenje cilja da građani Tuzi i Malesije žive u punopravnoj opštini. Ova je ideja konstantno podržavana od SNP i svih njenih predstavnika, počevši od lokalnog nivoa pa sve do najviše instance predstavljanja", saopštio je SNP Tuzi.

Obećavaju da će se maksimalno posvetiti realizaciji životno važnih pitanja, kako bi kao punopravna opština, Tuzi ubrzo postale jedna od razvijenijih opština u Crnoj Gori i iskoristiti postojeće resurse za bolje sjutra i opštine i Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније