Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

21. 01. 2019. 12:13 >> 11:44

NAKON USTAVNIH PROMJENA

Brajović u Sobranju u srijedu

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović pozvan je da se obrati poslanicima Sobranja Republike Makedonije kao prvi strani zvaničnik nakon usvajanja ustavnih promjena u toj državi.

Svečana sjednica Sobranja, uz prisustvo diplomatskog kora, u čast predsjednika Skupštine Crne Gore, biće održana u Skoplju u srijedu, 23. januara. 

Tokom posjete Republici Makedoniji pored predsjednika Sobranja Talata Džaferija, predsjednik Brajović srešće se i sa drugim zvaničnicima Republike Makedonije. 

Sastanci će biti prilika za razmjenu mišljenja o jačanju bilteralne saradnje Crne Gore i Makedonije, kao i stabilnosti regiona nakon ustavnih promjena u Makedoniji kojima se dodatno otvara evroatlantska i evropska perspektiva ove države.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније