Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Pobjeda ]

19. 01. 2019. 08:15   >>  07:48 52

MANDIĆ I KNEŽEVIĆ

U Podgoricu se vratili Vučićevim avionom

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili su se su juče iz Beograda službenim avionom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mandić i Knežević su u četvrtak prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsjednika Vladimira Putina organizovao predsjednik Srbije u Palati Srbija.

“Službeni avion predsjednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Kneževič sletio je na Aerodrom Podgorica u 11:45 sati. Avion predsjednika Srbije je za Beograd poletio u 12:15 sati”, kazao je izvor iz Aerodroma Crne Gore.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević potvrdio je saznanja Pobjede navodeći da se u Podgoricu iz Beogrda vratio “onako kako dolikuje srpskim političarima”.

“Nemam namjeru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno jer su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podogoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putino”, kazao je Knežević.

Prema nezvaničnim informacijama, korišćenje službenog aviona predsjednika Srbije je specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsjedništva.

Пратите нас на

Коментари52

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније