Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.L.B.

17. 01. 2019. 14:45   >>  14:16 4

URA POZIVA

Marković da se jasno odredi prema slučaju "Koverta"

Predsjednik Vlade Duško Marković, i drugi čovjek DPS-a, juče u Gusinju nijednom riječju nije demantovao da je novac iz koverte koji je od Duška Kneževića uzeo Slavoljub Stijepović završio u kasi njegove partije, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Kažu da je umjesto toga, Duško Marković pokušao da se napravi neobaviješten i da izigrava premijera neke od zemalja zapadne demokratije.

„Tako se u državi gdje presude pred inostranim sudovima padaju svakodnevno, gdje se tužilaštvo otvoreno stavlja na stranu vladajuće partije u bezbroj afera vezanih za DPS, on poziva na iste i građanima Crne Gore poručuje da će one završiti cijeli posao. Tako nastavlja praksu svojih partijskih kolega i vrijeđa inteligenciju iole razumnog čovjeka u Crnoj Gori“, navode u URI.

Oni dodaju da je premijer Marković morao jasno i nedvosmileno da se odredi prema slučaju, a ne da pokušava da brani neodbranjeno.

„Na svu sreću, čak i dokumentovane stvari o funkcionisanju njegove partije izlaze na vidjelo, a stvari se pod tepih više ne mogu gurati a da ih svi ne primijete“, zaključuju u URI.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније