Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 01. 2019. 10:13 >> 09:44
9

"SAVREMENA PARTIJA"

Božović nakon DPS-a pristupio Crnogorskoj

Doskorašnji funkcioner Opštine Tivat, koji je nedavno napustio Demokratsku partiju socijalista (DPS), odlučio je da se učlani u Crnogorsku, jer su njegovi politički stavovi, kako navode iz ove partije, "komplementarni programskim ciljevima i principima Crnogorske".

 

"Crnogorska je savremena partija koja je jedina na crnogorskoj političkoj sceni ponudila konkretan odgovor na pitanje kako Crnu Goru učiniti stabilnom i uređenom državom, prihvatljivom za sve njene građane. Ustavni patriotizam je budućnost Crne Gore, i ne vidim da je bilo ko osmislio i ponudio drugačiju, a bolju viziju razvoja naše države", saopštio je Božović.

On je dodao da Crnogorska ima ozbiljan potencijal da bude značajan činilac u kreiranju javne politike u bliskoj budućnosti.

"S obzirom na činjenicu da je Crnogorska usvojenom Cetinjskom rezolucijom dala javno obećanje da će uvijek biti na strani pravde, časti, dostojanstva i slobode svoje države Crne Gore i svakog njenog građanina, bez obzira na razlike koje nas u suštini čine bogatijima, uz uvjerenje da su njeni članovi iskreni borci za ove ideale, nijesam imao dilemu. Crnogorska je prava partija za ljude kojima je Crna Gora u srcu, koji baštine moralni sistem vrijednosti, i koji se bore za poštenu i prosperitetnu Crnu Goru u kojoj će svi građani biti jednaki i srećni”, rekao je Božović.

On je poručio da će biti aktivan član tivatskog odbora Crnogorske i da želi snažno da se angažuje kako bi Crnogorska i u Tivtu uskoro bila veoma uticajan politički akter.

"Moje ambicije u politici se tiču želje da budemo uređenije i pravednije društvo. Želim da kreiramo ambijent u kojem će građani biti zadovoljni načinom na koji onaj ko je na vlasti upravlja zajedničkim dobrima. U Tivtu, đe živim, svakog dana smo sve dalje od ovih ideala zbog neodgovornih pojedinaca koji nam sistemski uvezani nanose ogromnu štetu. Zato ću dati sve od sebe da Crnogorska na narednim izborima u Tivtu ostvari što bolji rezultat, kako bi imala priliku da dominantno utiče na političke procese u Tivtu i na razvoj mog grada, koji ima sve predispozicije za progres", izjavio je Božović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније