Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

16. 01. 2019. 09:08 >> 08:51
55

VUČIĆ ORGANIZUJE

Mandić i Knežević pozvani na ručak u čast Putina

Lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević pozvani su na svečani ručak koji će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upriličiti u čast ruskog predsjednika Vladimira Putina.

 

Ručak je, kako je planirano agendom, zakazan za sjutra u 16 sati u Palati Srbija u Beogradu.

Podsjećamo, ruski predsjednik Putin sjutra stiže u zvaničnu posjetu Beogradu koja se u Beogradu, ali i u međunarodnim krugovima, vidi kao jedan od najznačajnijih političkih susreta u trenutku kada je sve bliža mogućnost direktnog angažmana vodećih svjetskih sila u rešavanju kosovskog problema.

Ranije je najavljeno da će Vučić na aerodromu lično dočekati i pozdraviti Putina, a potom će se zajedno uputiti na Groblje oslobodilaca Beograda, gdje će položiti vijence oslobodiocima Beograda i na Spomenik Crvenoarmejcu.

Poslije toga, Putinu će, uoči zvaničnih razgovora, ispred Palate Srbija biti priređen svečani doček.

Пратите нас на

Коментари55

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније