Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 01. 2019. 11:52 >> 11:25
2

KUSOVAC REAGOVAO

Božović odavno u drugoj partiji

Predsjednik opštine Tivat dr Siniša Kusovac, u reagovanju na otvoreno pismo Gorana Božovića, kazao je da Božović želi da dezinformiše javnost saopštavajući mnoge neistine na maliciozan način.

"Odavno ste vi u drugoj partiji i u nekim drugim centrima. Jer, da se ne igramo istinom na ove blage dane a i govoreći iz iskustva sa vama – iza ovog melodramatičnog plačljivog lamentiranja nad vašim tobožnjim 'neiskorišćenim' sposobnostima, i nasuprot tome, 'propasti' Tivta, partije i sveopštoj kataklizmi, ovog vašeg pismenog sastava koji zovete 'otvorenim pismom', može da stoji samo čista računica: da se što bolje pozicionirate ili dodvorite sljedećem političkom utočištu. Ili opravdate vaš 'dolazak'. Melodrama, nema šta. Ili bolje rečeno – maškarada", kaže se u reagovanju predsjednika tivatske opštine koje je dostavio Pobjedi.

On je svom bivšem saradniku koji je ovih dana napustio članstvo u Demokratskoj partiji socijalista (DPS) zbog, kako je naveo, nezadovoljstva načinom na koji Kusovac vodi grad, poželio srećan put.

"Vi sa mnom, kao sa predsjednikom opštine, nikada nijeste radili! Iz prostog razloga jer sam na mjesto predsjednika opštine imenovan prije sedam mjeseci, u julu 2018. godine, u vrijeme kada ste vi uveliko bili na – porodiljskom odsustvu. Znate vi to dobro i sami, ali prećutkujete i manipulišete. Baš kao i to da sistematizacijom radnih mjesta nijeste predviđeni na poziciji rukovodioca službe za informacione sisteme, ali vam je ponuđeno nekoliko drugih pozicija u skladu sa vašim „kvalitetima“ koje ste odbili. Sada je jasno i zašto i iz kojih motiva", navodi Kusovac.

U odgovoru Božoviću Kusovac navodi da ga je "dirnuo u živac", odbijanjem da Opština ogromnim sredstvima finansira takozvane aktivnosti nekih NVO.

"Takvu odluku neću sigurno povući. Jer to smatram, da upotrijebim vaš izraz, arčenjem. I to znaju moji saradnici i opštinska administracija koju ste, možda baš time izrevoltirani, nazvali 'poltronima', 'beskičmenjacima', 'neznavenima' i slično", kaže se u reagovanju koje je potpisao dr Siniša Kusovac, predsjednik opštine Tivat.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније