Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Mina ]

29. 12. 2018. 12:30 >> 12:10
14

DANILOVIĆ PORUČIO

Ne odustajemo od pomirenja

Crnoj Gori treba mir, razumijevanje, nova politička ideja i sloga opozicije, ali i razumijevanje vlasti, koja se ponaša neodgovorno i bahato, rekao je bivši predsjednik Ujedinjenje Crne Gore (UCG) Goran Danilović.

On je kazao da je UCG ime jednog političkog pokreta ali i želja ljudi koji hoće ujedinjenje u Crnoj Gori - ujedinjenje oko vrijednosti i naše budućnosti.

"Naša stranka je prošla i prolazi Golgotu ali ne odustajemo od misije, misije mirenja i normalnog življenja", rekao je Danilović na Novogodišnjem koktelu te stranke, saopšteno je iz UCG.

Danilović je kazao da vlast progoni drugačije mišljenje, ali da je UCG tu da svjedoči raznolikosti.

Danilović je naveo da će naredna godina donijeti novo rukovodstvo stranci i novu energiju koja će "preporoditi Crnu Goru".

Predsjednik Odbora Glavnog grada Danilo Jokić istakao je značaj zajedničkog i jedinstvenog djelovanja opozicije.

On je kazao da je odbor Glavnog grada i motorna snaga Stranke platio visoku cijenu iskrene i poštene političke tvrdoglavosti.

"Pomirenje pravoslavnog naroda u Crnoj Gori i poštovanje svih manjina koje u njoj žive, bolji život za obične ljude i svakog čovjeka , poruke su i zalaganje za koje se valja boriti do kraja", kazao je Jokić.

Koktelu UCG, koji je organizovao Odbor Glavnog grada UCG, prisustvovali su lideri Socijalističke narodne partije i Demokratske narodne partije Vladimir Joković i Milan Knežević, nezavisni poslanik Aleksandar Damjanović i predsjednički kandidat opozicije na prethodnim izborima Mladen Bojanić.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније