Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

28. 12. 2018. 13:26   >>  13:35 3

OO SDP KOTOR

"Spriječili smo uvođenje prinudne uprave"

Socijaldemokratska partija u Kotoru nije podržala zahtjev DPS-a za odgađanje sjednice i tako je spriječila mogućnost uvođenja prinudne uprave, navodi se u saopštenju SDP-a.

"Na današnjoj sjednici Skupštine Opštine Kotor SDP je uspjela da omogući da se poslije 6 mjeseci održi sjednica Skupštine na kojoj se raspravljalo o odlukama na koje nas je zakon obavezivao, a koje su donešene uzurpiranjem prava Skupštine opštine Kotor", navode u kotorskom SDP-u.

"Nakon usvajanja 14 tačaka dnevnog reda, tražili smo pauzu kako bi se dogovorili o daljem radu Skupštine," naveli su u Opštinskom odboru SDP-a.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније