Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

20. 12. 2018. 07:20 >> 06:53
3

KNEŽEVIĆ OPTIMISTA

Vjeruje u zajedničko djelovanje opozicije

Predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) na sjednici koja će biti održana do kraja sedmice odrediće se prema svakom odgovoru kolega iz opozicije na poziv tog saveza na sastanak povodom dogovora o zajedničkom vaninstitucionalnom djelovanju, kazao je jedan od lidera DF-a Milan Knežević.

Knežević je istakao da je "optimista da će inicijativa DF-a biti realizovana".

"Veliki sam optimista nakon svih odgovora da će, ne samo biti sastanka, već i zajedničkog djelovanja koje mora rezultirati padom Vlade", rekao je Knežević za Pobjedu.

On je kazao da je siguran u to da će opozicioni sastanak biti održan na nivou partijskih lidera, što je ključna odredba predloga DF-a.

Ovakav stav Kneževića potpuno je konfrontiran već napisanoj odluci Demokrata i Ure, koje su delegirale ko će ih predstavljati na opozicionom sastanku ako do njega dođe.

To će, kako su odlučile te dvije partije, biti Zdenka Popović, Momo Koprivica, Boris Bogdanović, Miloš Konatar, Filip Adžić i Zoran Mikić. I to samo pod uslovom da - prethodno lideri DF-a potpišu obavezujući akt. To bi mogla biti ključna tačka sporenja DF-a i koalicije Demokrata i Ure.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније