Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

18. 12. 2018. 14:15 >> 13:57
1

OO DPS HN

Vlast ne poštuje građane, sjednica na Badnji dan

Vladajuća koalicija u Herceg Novom pokazala je elementarno nepoštovanje građana koji nisu pravoslavne vjeroispovjesti, jer su zakazali sjednicu Skupštine Opštine za dan kada brojni građani u Crnoj Gori proslavljaju Badnji dan, navode u Opštinskom odboru DPS-a Herecg Novi.

"I na ovaj način Demagozi su pokazali svoj pravi odnos prema konceptu građanske države. Pokazali su koliko ne poštuju pravo na slobodu vjeroispovjesti i različitost koja je temelj svih građanskih zajednica. Vjerovatno se nadaju da će sa manje publiciteta progurati unaprijed pripremljene odluke o izmjenama Budžeta za 2018. godinu, Predlogu Budžetu za 2019. godinu i postaviti svoje partijske poslušnike u Savjet televizije Herceg Novi, kako bi uz unaprijed pripremljenu programsku šemu opjevavali svoje goleme uspjehe", navodi DPS u saopštenju.

"Iako očekujemo da će srdačno čestitati građanima katoličke vjeroispovesti Badnji Dan i Božić, vjerujemo da građani Herceg Novom znaju da prepoznaju iskrene namjere i licemjerstvo. Vjerujemo da građani Herceg Novog znaju da pamte", navodi se u saopštenju DPS-a Herceg Novi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније