Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

14. 12. 2018. 12:41 >> 12:21
2

ARGENTINSKA PROVINCIJA

Otkazana posjeta Đukanovića Ognjenoj zemlji

Otkazana je posjeta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića argentinskoj provinciji Ognjena zemlja, saopšteno je iz kabineta.

 

"Posjeta predsjednika Đukanovića argentiskoj provinciji Ognjena zemlja, gdje je bilo predviđeno da doputuje danas, otkazana je zbog meteo uslova i pomjeranja letova za Usuaija", navodi se u saopštenju.

Predsjednik je tim povodom uputio pismo guvernerki Rosani Bertone, kao i predsjednici Crnogorske zajednice Patriciji Perović, izražavajući žaljenje zbog otkazivanja posjete iz navedenih razloga, kao i spremnost da prvom prilikom posjeti Ognjenu zemlju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније