Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

07. 12. 2018. 15:49 >> 15:22
1

ODLUKA ADMINISTRATIVNOG ODBORA

DF-ovcima decembarska plata umanjena

Poslanicima Demokratskog fronta (DF) Nebojši Medojeviću, Milanu Kneževiću i Jovanu Vučuroviću decembarska plata biće umanjena 20 odsto, a Branku Raduloviću, Marini Jočić i Janku Vučiniću deset odsto, odlučeno je danas na Administrativnom odboru.

Zbog činjenice da se poslanik DF-a Nebojiša Medojević nalazi u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija, odgođeno je donošenje odluke o novčanoj kazni zbog izrečenih mjera opomene.

Predlog za smanjenje plata dostavljen je Administrativnom odboru jer su poslanicima tokom junskog zasijedanja parlamenta, između ostalog, izrečene opomene zbog vrijeđanja glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

 

Na odboru je prihvaćen predlog poslanika SDP-a Raška Konjevica da krajem januara održe sjednicu o tumačenju imuniteta poslanika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније