Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

04. 12. 2018. 20:40 >> 20:16
9

PEŠIĆ PORUČIO

"Bečić i Abazović u bezizlaznoj situaciji"

Demokrate i URA znaju da su upornim bojkotom Parlamenta i pokušajem marketinškog, a ne suštinskog bavljenja izbornim zakonodavstvom, sebe doveli u bezizlaznu situaciju, poručio je predsjednik Savjeta mladih DPS-a Crne Gore Nikola Pešić.

Lideri Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA, Aleksa Bečić i Dritan Abazović, zatražili su u Briselu zaustavljanje, kako su saopštili, progona opozicionih lidera i poslanika.

"Aleksa Bečić, uz podršku Dritana Abazovića i nekolicine istomišljenika,  zaputio se do Brisela da, pod plaštom brige za sudbinu opozicionih  kolega, zapravo zakuka nad svojom sopstvenom! Ne treba biti posebno politički pismen, pa pročitati da ono što  Bečić  između redova spominje nekakvo fabrikovanje afera i u sve to miješa Univerzitet, zapravo, aludira na provjeru autentičnosti njegovog magistarskog rada, koja mu očigledno iz nekog razloga, a pretpostavljamo i kojeg, ne odgovara", saopštio je Pešić. 

On kaže da dvojac Bečić - Abazović spominje nekakav "progon", ali u pogrešnom kontekstu. 

"Tu riječ treba da upotrijebe samo kada budu briselskim činovnicima objašnjavali kako su uz pomoć sopstvene sujete i licemjerja, sami sebe prognali sa crnogorske političke scene. Da se iz promo sadržaja, onih označenih kao i nespretno prikrivenih, ne promole s’ vremena na vrijeme, niko ne  bi znao da se ovi promoteri sopstvene demagogije i licemjerja i dalje bave politikom", navodi Pešić.

Kaže da je i ovaj "promo" iz Brisela, podržan od "prijateljskih medija".

"Trebalo je valjda da zaliči na opozicionu kolegijalnost i iskrenu zabrinutost. Suprotno početnoj zamisli, pretvorio se u loš marketinški uradak, nakon koga, vjerovatno, po ustaljenoj praksi, slijedi video spot sa briselskih ulica kojima, baš kao i na crnogorskoj političkoj sceni, tumaraju Bečić i Abazović tražeći izlaz iz slijepe ulice u koju su zahvaljujući sopstvenom neznanju ušli", zaključio je Pešić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније