Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

01. 12. 2018. 12:00   >>  11:41 3

HAPŠENJE MEDOJEVIĆA

Mijović: Zakon očigledno nije isti za sve

"Grupa građana Saša Mijović" najoštrije osuđuje hapšenje poslanika Nebojše Medojevića i smatra da je tim potezom izvršna, sudska i zakonodavna vlast pokazala svoje pravo lice, demonstrirajući totalirizam jednog sistema.

"Način, razlog i objašnjenja onih koji su ovo uradili je identičan postupcima za vrijeme informbiroa i ima sve elemente djelovanja državnog aparata u tom periodu.  Pojedninci se prokazuju, proglašavaju za neprijatelje države, ukida se sloboda govora, ne poštuju zakoni i Ustav, odnosno poštuju selektivno. Pošto su odavno u našem društvu počela sumnjičenja, prokazivanja, red su došla hapšenja osumnjičenih i prokazanih", navodi se u saopštenju.

"Očigledno je da zakon nije isti za sve i to je svakom građaninu odavno postalo jasno. Dugačka je lista onih koji bi trebalo biti tamo gdje je sada Nebojša Medojević i koji imaju razloga da budu tamo. Ali vjerujemo i nadamo se da će ovaj postupak biti prvi korak nečem dobrom, da narod i opozicija shvate da imaju samo jednog neprijatelja i da treba da se svi ujedine kako bi tog neprijatelja pobijedili, vratili opljačkano i stavili ih sve zajedno na mjesto u kome treba da budu, zatvoru", istakao je Mijović u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније