Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

23. 11. 2018. 09:39 >> 09:14
2

PRAVA CRNA GORA POZIVA

Opozicija da zakopa ratne sjekire

Predsjedništvo Prave Crne Gore pozvalo je opoziciju da zakopaju ratne sjekire i da sjednu za zajednički sto.

Naime, sinoć je održana prva sjednica Predsjedništva Prave Crne Gore, na kojoj je usvojeno više partijskih dokumenata, analiziran dosadašnji razvoj partije, kao i aktuelna politička situacija u zemlji.

Lider Prave Crne Gore rekao je da je zadvoljan rastom partije, navodeći da je za desetak mjeseci postojanja Prave postignut vidljiv rezultat, koji se ogleda u postignutom parlamentarnom statusu u nekoliko opština, ali i u medijskoj prepoznatljivosti u Crnoj Gori, ali i regionu.

U zaključcima Predsjedništva je ponovljen raniji stav Prave Crne Gore da je osnovni preduslov za smjenu vlasti jedinstvo opozicije uz zakopavanje ratnih sjekira, te da, ma kakve razlike postojale, opozicija mora sjesti za zajednički sto.

Zaključeno je i da Prava nikada neće odustati od svojih programskih načela poput odbrane pravoslavnog bića u Crnoj Gori, ali na moderan način, istovremeno vodeći računa o odbrani i džepa građana koji je, zahvaljujući nesavjesnom vođenju državne ekonomije, ugroženiji nego ikad.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније