Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

20. 11. 2018. 20:02 >> 19:45

DEMOKRATE TVRDE

"DPS bole dobri rezultati budvanske vlasti"

Demokratsku partiju socijalista boli to što aktuelna lokalna uprava u Budvi postiže bolje rezultate od onih koje su oni dok su činili vlast u toj Opštini, saopštila je Demokratska Crna Gora, u odgovoru na optužbe DPS da je trenutna budvanska vlast neefikasna.

"Moraćemo da ih razočaramo i da im kažemo da, i kada se ne bi govorilo o uspjesima budvanske vlasti, građani Budve bi veoma dobro vidjeli i znali da sve funkcioniše bolje nego dok su oni bili vlast i otimali građanima Budve milione eura njihovog novca. Za razliku od njih, vlast na čelu sa Draganom Krapovićem je imala oko 33,3 miliona eura prihoda u 2017, što je za cijela četiri miliona više nego 2016, na kraju vašeg mandata tokom kojeg ste ojadili Budvu za milione eura", navode Demokrate.

Kako su istakli iz te partije, umjesto minusa, danas je na računu opštine prihod od 40 miliona eura za 2018.

"Boli vas i što umjesto pljačkaške politike imamo vlast, na čelu sa Draganom Krapovićem, koja je za nepune dvije godine, ne zaduživši se ni cent, vratila 25 miliona eura duga vaše vlasti. Boli vas i što se danas, u Budvi, umjesto o aferama, govori o projektima koji su u interesu građana Budve", navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Oni su optužili DPS da ne može da se pomiri s činjenicom da je trenutna vlast u Budvi uspjela za 700.000 eura asfaltira više od pet kilometara puteva, dok je prošlu lokalnu upravu, kako su kazali, izgradnja šetališta u Petrovcu koštala sedam miliona eura po kilometru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније