Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

19. 11. 2018. 17:54 >> 17:30
8

VUČUROVIĆ PORUČIO

"Licemjerno hvaliti odnos sa Srbijom a podržati Kosovo"

Saopštavati kako Crna Gora ima odlične odnose sa Srbijom, a podržavati Kosovo da postane članica Interpola, vrhunac je licemjerja, kazao je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović, reagujući na današnju izjavu ministra vanjskih poslova Srđana Darmanovića da odnosi naše zemlje i Srbije nikada nijesu bili bolji.

Vučurović je poručio da je interes Crne Gore da Kosovo ostane sastavni dio Srbije,  "što je u skladu sa onim za šta su se zalagali naši preci".

"Sve ovo ne saopštavamo zbog Darmanovića, jer on ne može sebe promijeniti, niti smije, nego zbog onih koji će jednom analizirati ovo vrijeme - da znaju da je bilo i onih koji su se protivili izdaji i pokušajima da se osramoti Crna Gora. A pošto je Darmanović sve ovo izgovorio povodom dvogodišnjice vlade Duška Markovića, važno je reći da je za te dvije godine vođen najstrašniji progon političkih neistomišljenika još od vremena Bombaškog procesa i golootočke tragedije, da je vršena državna tortura nad DF-om kao najvećim protivnikom režima", saopštio je poslanik Fronta.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније