Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

16. 11. 2018. 12:14   >>  11:52 3

VUKSANOVIĆ STANKOVIĆ

"Razočarana sam odlukom odbornika iz Bara"

Odluka Skupštine opštine Bar da se vrtić ipak gradi u dvorištu Gimnazije i time donese “presuda” borovima i čempresima koje su decenijama mjesto druženja mladih Bara me razočarala i kao poslanicu Skupštine, ali još više kao građanku Bara i bivšu učenicu čuvene barske Gimnazije, saopštila je Draginja Vuksanović Stanković, poslanica u Skupštini Crne Gore.

 

"U politiku sam ušla čvrsto uvjerena da političke i partijske interese uvijek treba podrediti interesima zajednice, pogotovo one u kojoj živite i podižete djecu", navela je ona.

Prema njenim riječima većina odbornika u Skupštini je pokazala da im interesi njihovih sugrađana, hiljada njih i interes Bara nijesu ni na prvom mjestu.

“Na prvom mjestu je želja “da se ne zamjere” i time dobiju neko mjesto u lokalnoj ili državnoj vlasti, koje kvalitetom vjerovatno ne zaslužuju. Žalim zbog činjenice da resorno ministarstvo ni rukovodstvo Opštine Bar nijesu uradili ni najmanji napor da razmotre ponuđena rješenja za problem koji se pojavio. Nije se ni razmislilo o nekoj alternativnoj lokaciji ili promjeni arhitektonskog rješenja kojim bi se novosagrađeni objekat uklopio u svoju okolinu i sačuvale desetine stabala”, istakla je ona.

Ona je naglasila da kako je i sama bila odbornica SO Bar sjeća se odluka kojim su se zaustavljali štetni ugovori i projekti, štitila imovina i novac građana.

“I u prošlom mandatu, lokalni parlament je pokazao da je spreman da se izdigne iznad političkih podjela i da kroz inicijativu odborničkog kluba naše partije i kolega jednoglasno spriječi prodaju Luke Bar. Danas na žalost vidimo da je te hrabrosti nestalo i da je ostao samo goli partijski interes kod onih kojima od toga da li su na vlasti zavisi očigledno sve u životu. Građanima Bara želim da poručim da borba za naše borove i za naše dvorište tek predstoji i da će je dobiti ujedinjeni i zajedno, ma što željela otuđena partijska elita u vlasti Bara”, zaključila je ona.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније