Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

12. 11. 2018. 06:59   >>  06:37 2

KOPRIVICA VJERUJE

Odbor put do DF-DPS koalicije

Privremeni odbor Skupštine neće dovesti do izborne reforme, jer mu to nije ni cilj, niti ima kapacitet da radi ozbiljan reformski posao, a njegov domet je određen načinom osnivanja, rekao je potpredsjednik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica.

On je za "Dan" kazao da, ako odbor nastane tako što pojedine opozicione partije, prije svega DF, odbiju plan Demokrata i Građanskog pokreta URA, a prihvate plan DPS-a, onda se cilj DPS-a nameće kao cilj odbora.

"A cilj DPS-a je nepošten izborni ambijent, sa kojeg se skreće pažnja izazivanjem nacionalnih i vjerskih tenzija, pomame i histerije", rekao je Koprivica.

On se pita da li iko može vjerovati da se primjenom plana Demokratske partije socijalista može doći do fer izbora.

"Šta je onda zapravo stvarni cilj tog odbora? Taj odbor je suštinski radna grupa za pripremu buduće koalicije između DPS-a, DF-a i SDP-a. To je cijela i jedina istina", rekao je Koprivica.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније