Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

08. 11. 2018. 18:47 >> 18:38
6

DPS BUDVA

Krapović uvrijedio građane koje predstavlja

Nakon što je predsjednik Opštine Budva Dragan Karapović saopštio da je na sinoćnjem skupu predstavljao lično sebe, a ne partiju, OO DPS Budva saopštio je da je očigledno Krapović zaboravio da se prihvatanjem funkcije predsjednika obavezao da predstavlja Budvane u svakoj prilici i da je odlaskom na skup uvrijedio mnoge sugrađane.

"Dragan Krapović je danas reagovao tačno onako kako je bilo očekivano od funkcionera partije kojoj je je najistaknutije programsko načelo - prazna demagogija. Očekivano, naknadno se Krapović dosjetio da na opskurnom vašaru nacionalista i šovinista nije bio u svojstvu predsjednika Opštine Budva, već da je to učinio u lično ime?! Po njegovom stavu bi se moglo zaključiti da Dragan Krapović ima dvostruki identitet - javni, za vrijeme radnog vremena i privatni, nakon toga. Zaboravio je Krapović, ali i njegove stranačke kolege, Pejović, Radović i mnogi sljedbenici velikosrpske ideologije iz redova Demokrata, da se prihvatanjem funkcije obavezao da predstavlja Budvane u svakoj prilici i da je svojim odlaskom na sramni skup uvrijedio mnoge svoje sugrađane. Jedino gore od činjenice da je svojim prisustvom podržao skup, danas zvuči njegov i Bečićev uzaludni pokušaj da iskontrolišu štetu", navodi se u saopštenju OO DPS Budva.

"Ipak, u kategoriji licemjerja ozbiljno ih ugrožava SDP, koja postavlja neka retorička pitanja, fingira napade na Krapovića, a u isto vrijeme prelazi preko svih nacionalističkih marifetluka budvanske vlasti već dvije godine, zadovoljavajući se privilegijama i povlasticama koje kao dio budvanske vlasti koriste", navodi se u saopštenju.

Iz OO DPS Budva su dodali da su ipak šampioni licemerja došli iz redova Crnogorske partije.

"Oni koji su prećutno prihvatili da se u gradu kojim upravljaju omalovažavaju Crna Gora, crnogorska nacija i sve vrijednosti koje smo u proteklih 30 godina uspjeli da izgradimo u građanskom društvu, oni koji su prihvatili da im se pred očima nesmetano smjenjuju različiti nacionalistički bilbordi i parole, danas kažu da su “zabrinuti” za budućnost Crne Gore i tim povodom prozivaju državne organe?!"

"Da beskrupuloznost nema granica, a licemjerje mjeru, svjedoči činjenica da ovakve stavove izriče onaj koji je svojom političkom podrškom budvanskim šovinistima, omogućio posredno da jučeršnji skup bude održan. Biće da su u trenutku donošenja odluke o ulasku u budvansku vlast, mnogo više bili zabrinuti za sebe i svoje privilegije, nego za državu Crnu Goru", navode u saopštenju iz DPS Budva.

Istakli su i da naknadno “posipanje pepelom” nikuda ne vodi.

"Sasvim svjesno ste svi zajedno, i DCG, i SDP , i URA i Crnogorska, kao dio vladajuće koalicije bili oslonac nacionalstičkim i šovinističkim snagama velikosrpske ideologije. Niko vas nije primoravao, u tom kolu ste sami zaigrali", zaključili su oni.



Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније