Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: M.M ]

08. 11. 2018. 17:40 >> 17:25
2

SDP KRAPOVIĆU

"Čekamo odgovor od Bečića i Demokrata"

Nakon što se oglasio predsjednik Opštine Budva Dragan Karapović koji je kazao da je sinoćnjem skupu predstavljao lično sebe, a ne kao član Demokrata, niti kao prvi čovjek Budve, iz Socijaldemokratske partije su mu poručili da je teško da ima toliko naivnih da u to povjeruju.

"Gospodine Krapoviću, vi ste svoj politički odnos pokazali legitimišući prisustvom skup koji šovinistički negira Crnogorce i državu u kojoj ste vi predsjednik opštine. Posebna je priča što je politika iz vašeg prvog reda nanijela štete srpskom narodu, ne manje od Austrougarske. Teško je povjerovati vam da nijeste znali kakve će se sve poruke čuti sa skupa, a još teze prihvatiti što ste oćutali iz prvog reda uvrede na račun Crne Gore, posebno one o “ujedinjenju srpskih zemalja i oslobađanju srpskog mora", navode iz SDP-a

Kako dodaju, Krapović im je jasan, pa se njemu nijesu ni obraćali.

"Čekamo odgovor od Vašeg predsjednika i vaše partije. Budući da ste bili samo jedan od mnoštva funkcionera Demokrata na skupu neće biti da to nema nikakve veze sa vašom partijom. Teško da ima toliko naivnih da u to povjeruju.

Zato i očekujemo izjašnjenje vaše partije, odnosno to očekuje demokratska i građanska javnost koja je zgrozena retorikom budvanskog skupa. Valjda Vaša partija ima stav oko ovako flagrantnih stvari. Ne može se miriti na pokušaju ponižavanja Crne Gore, i negiranju Crnogorskog naroda.

SDP je tu ideologiju već porazio, preusmjeravajući Crnu Goru na evroatlantski put nezavisnosti i građanskog koncepta države, pa ako g. Krapoviću aludirate na taj dio naše prošlosti, na njega imamo pravo biti najponosniji u Crnoj Gori", navode iz SDP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније