Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

05. 11. 2018. 13:01 >> 12:38
5

U CRNOGORSKOJ ISTIČU

Važno što vlast nema veze sa organizovanjem proslave

Potpredsjednik Crnogorske, Zoran Mugoša, podsjetio je jutros na stav Crnogorske da aktere događaja kojima se dovodi u pitanje crnogorska država treba suočiti sa odlučnom reakcijom države.

"Predsjednik Vlade je nedavno izjavio da neće biti dozvoljeno organizovanje događaja kojima se želi osporiti država Crna Gora ili urušiti autoritet zakona i institucija naše države. Podržavamo takav stav i pozivamo i predsjednika Vlade i predstavnike drugih državnih institucija da bez izuzetka i u svakoj situaciji najoštrije reaguju u cilju zaštite dostojanstva crnogorske države i autoriteta institucija države Crne Gore", izjavio je Mugoša.

On je čestitao jutros funkcionerima Crnogorske u Budvi za koje je rekao da svojim djelovanjem u teškim političkim okolnostima brane interese ne samo Budvana, već i svih građana Crne Gore, crnogorskih institucija i crnogorske države. On je rekao da je veoma važno što budvanska vlast nema nikakve veze sa organizovanjem novembarskih događaja u Budvi.

"Naši ljudi u Budvi su prvo ušli u vlast uz osnovni princip da se taj savez ideološki raznovrsnih partija temelji na punoj lojalnosti državi Crnoj Gori. Danas se različite proslave u Budvi i u drugim opštinama na primorju najavljuju a da opštinski organi u Budvi na primjer u tome ne učestvuju ni na koji način. Crnogorska je, dakle, u institucionalnom smislu državu Crnu Goru u Budvi učvrstila i to je rezultat vrijedan čestitke", zaključio je Mugoša.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније