Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

03. 11. 2018. 07:05   >>  06:47 2

PAVIĆEVIĆ

Nema prepreka da Carević zamijeni Krapovića

Ne vidim realne prepreke za rotaciju na mjestu predsjednika budvanske opštine u decembru, rekao je predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević.

On kaže da su u ponedjeljak na izbornoj konvenciji budvanskog odbora Crnogorske gosti bili Dragan Krapović iz Demokrata i Marko Bato Carević iz DF-a, sadašnji i budući predsjednik opštine.

"Sjedjeli su jedan do drugog, razgovarali i djelovalo mi je da je komunikacija njih dvojice dobra i da trzavice o kojima je pisano ili ne postoje ili ako ih i ima, nemaju potencijal za preispitivanje koalicionog sporazuma", rekao je Pavićević za Pobjedu.

Rotacija je, kako je rekao, dio koalicionog sporazuma na kojem stoje potpisi pojedinih ljudi i ti potpisi obavezuju.

"Dakle, važno je da se i u politici držimo date riječi i moje je očekivanje da će u budvanskom slučaju tako i da bude. Mimo toga, novi predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović, koji je i prvi potpredsjednik u opštini Budva, obavijestio me je da je komunikacija sa koalicionim partnerima dobra, da generalno govoreći opština dobro funkcioniše i da je prvi vidljivi rezultat učešća Crnogorske u budvanskoj vlasti stabilizovanje političkih prilika i normalizacija političkih procesa. I to je dobro", kazao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније