Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

15. 10. 2018. 11:17 >> 11:08

FUNKCIONERI OBIŠLI SJEVER

"SNP se konsoliduje"

Nakon obilaska opštinskih odbora na sjeveru zemlje funkcioneri Socijalističke narodne partije (SNP) su saopštili da je tokom svakog radnog sastanka uočena potpuna konsolidacija unutar partije. Izraženo je i uvjerenje da će se tako nastaviti i ubuduće kako bi se SNP, već nakon narednih izbora, kako su kazali, vratila na mjesto koje joj pripada na političkoj sceni Crne Gore.

Funkcioneri SNP-a sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem na čelu obišli su proteklih dana opštinske odbore na sjeveru Crne Gore i prisutvovali sjednicama opštinskih odbora Berane, Gusinje, Plav, Andrijevica, Rožaje i Bijelo Polje.

Bila je to, kažu, prilika da u neposrednom razgovoru sa rukovodstvom, članovi oštinskih odbora budu upoznati sa aktivnostima i narednim potezima partije.

"Tokom svakog radnog sastanka uočena je potpuna konsolidacija unutar naše Partije i izraženo uvjerenje da će se tako nastaviti i ubuduće kako bi se SNP, već nakon narednih izbora, vratila na mjesto koje joj pripada na političkoj sceni Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Rukovodstvo stranke upoznalo je članove oštinskih odbora na sjeveru Crne Gore sa aktivnostima koje SNP sprovodi po pitanju izbornog zakonodavstva i smjernica koje su određene za dalji rad partije.

Bilo je, kažu, riječi i o završnim aktivnostima oko formiranja Asocijacije mladih i Asocijacije žena SNP. Asocijacija mladih SNP CG biće formirana krajem oktobra mjeseca.

"Ove radne posjete opštinskim odborima potvrdile su činjenicu da su SNP i njeno rukovodstvo na pravom putu konsolidacije i snaženja partije potekle iz naroda", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније