Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 10. 2018. 08:02 >> 07:45
8

"POSLOVATI SA CRNOM GOROM"

Đukanović danas na skupu u Milanu

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovao je iz Rima u Milano gdje će danas biti glavni gost na skupu "Poslovati sa Crnom Gorom".

Skup je organizovan povodom izlaska iz štampe istoimene knjige počasne konzulice Crne Gore Dolly Predović, u kojoj su sadržane informacije o investicionim potencijalima naše zemlje kroz statističke podatke i intervjue s preduzetnicima i političarima.

Na panelu, koji će okupiti istaknute italijanske investitore, bankare i preduzetnike, učestvovaće i najviši predstavnici Univerziteta Boconi iz Milana i italijanske Konfindustrije.

Tokom skupa, kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore, biće prezentovani naši najuspješniji investicioni projekti u turizmu: Porto Montenegro, Porto Novi i Luštica bay.

Pokrovitelj događaja, u organizaciji Počasnog konzulata Crne Gore u Milanu, je Hipotekarna banka.

Moderator panela je poznati novinar, direktor lista Economy Serđo Lućano.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније