Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina, Objavila: R.P. ]

25. 09. 2018. 13:08 >> 12:48

SKUPŠTINA CG

Prva sjednica jesenjeg zasijedanja

Crnogorski parlament na prvoj sjednici jesenjeg zasijedanja razmatraće osmi polugodišnji izvještaj o ukupnim aktivnostima u okviru procesa integracije Crne Gore i Evropske unije, za period jul – decembar prošle godine.

Sjednica će biti održana 1. oktobra na Cetinju.

Na dnevnom su predloženi zakoni o potvrđivanju amandmana na Kjoto protokol uz Okvirnu konvenciju Ujedinjenih nacija o promjeni klime i o potvrđivanju Konvencije Savjeta Evrope o kinematografskoj koprodukciji.

Na dnevnom redu su izbori i imenovanja.

Poslanici će prethodno na vanrednoj sjednici u petak razmatrati Predlog zakona o izmjeni Zakona o planiranju prostora i izgradnji objekata.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o donošenju Prostornog plana posebne namjene Nacionalnog parka Skadarsko jezero.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније