Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 09. 2018. 23:10 >> 22:57
2

DEMOKRATE DPS-U

"Izbori u Kotoru tek 2020, nećete biti vlast"

Iz Opštinskog odbora kotorskih Demokrata poručili su Demokratskoj partiji socijalista da će izbori u tom gradu biti u redovnom terminu 2020, kao i da DPS neće biti više dio vlasti u tom gradu.

Prethodno su iz DPS-a ocijenili da zvanično i formalno većina u lokalnom parlamentu Kotora ne postoji i da se nadaju vanrednim lokalnim izborima.

"Opštinski odbor DPS Kotor, ili barem ono što je ostalo od njega nakon niza poraza i samosramoćenja, nastavlja da uveseljava kotorsku i crnogorsku javnost svojim saopštenjima. Iako bi se najradije nasmijali ovakvim verbalno-grafičkim bravurama kakve su dostojne njihovog bivšeg koordinatora Svetozara Marovića, moramo radi njih samih da ih podsjetimo na nekoliko činjenica. Uprkos DPS tvrdnjama da ne postoji parlamentarna većina u Kotoru, za članove svih frakcija kotorskog DPS-a jedino je zajedničko što znaju da većina postoji, a da oni nisu dio nje, niti će u Kotoru ikada više biti. Teza o tome da ne komuniciramo između sebe je još dalja od istine, ali je utoliko bliža stanju unutar DPS, gdje ne razgovarate jedni sa drugima, a šef iz Podgorice nakon nezaboravnog polupraznog skupa u Kotoru i još nezaboravnijeg govora vašeg lokalnog predsjednika neće ni da čuje za vas", navode Demokrate.

Poručili su DPS-u da, "kad smo već kod priznanja, biće i za njih vremena, pa ćete priznavati ko je sklapao štetne ugovore, ko je kriv za dospjele dugove, ko je odgovoran za desetine a potencijalno i stotine hiljada eura naknada i štete koje trpe naša javna preduzeća".

Izbori će u Kotoru biti u redovnom terminu, 2020. godine, kažu u toj stranci.

"Uostalom, kada god bili izbori, ukoliko se do tada održite kao partijska organizacija i nastupite jedinstveno a ne u tri-četiri frakcije, bićete potučeni do koljena", zaključile su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније