Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

05. 09. 2018. 13:13   >>  12:55 2

MILAČIĆ PORUČIO

Nećemo učestvovati u opozicionim ratovima

Prava Crna Gora neće učestvovati u međuopozicionim ratovima i prepucavanjima, poručili su iz Prave Crne Gore.

Lider Prave, Marko Milačić, rekao je da će se, ako smatraju da je nešto za kritiku, truditi da kritikuju uljudno i bez niskih udaraca.

"Insistiramo i inistiraćemo na novom pristupu, utemeljenom na, ne samo prijateljskim, već i bratskim odnosima sa kolegama iz opozcije", kazao je Milačić na sjednici kordinatora Prave Crne Gore iz deset crnogorskih opština.

Milačić je istakao da je zadovoljan dosadašnjim partijskim radom i aktivnostima.

''Za svega pola godine od osnivanja uspjeli smo da afirmišemo partijski identitet, da predstavimo naš program i ideju, uglavnom opsežnim terenskim radom, da učvrstimo domaće i regionalne kontakte sa našim prijateljima i partnerima. Tkođe, uspjeli smo da detektujemo puls građana, koji se umnogome odnosi na želju da opozicija bude jedinstvena i maksimalno kolegijalna. Moramo biti jedinstveni i kolegijalni u borbi za konačnu demokratizaciju Crne Gore, pogotovo imajući u vidu višestruko uvećani javni dug, te činjenicu da se Vlada samo ove godine zadužila za dodatnih 440 miliona eura, ali i podatak da je nezaposlenost odavno premašila istorijski zenit", saopštio je Milačić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније