Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B.

04. 09. 2018. 08:10 >> 07:52
18

RAKOČEVIĆ PORUČIO

"Opozicija bije tuđe davno izgubljene bitke"

Odlaskom na Kosovo crnogorska opozicija opet bije tuđe, a pritom davno izgubljene bitke, u pokušaju da prevashodno probudi svoje biračko tijelo u Crnoj Gori, a njena najava inicijative za poništavanje odluke o priznanju Kosova direktno urušava potencijal napretka naše države, kazao je za Pobjedu Nikola Rakočević, poslanik DPS-a, poručujući da je siguran u to da će Crna Gora, vodeći se sopstvenim interesima, takvu inicijativu odbaciti.

Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija i Srpski nacionalni savjet pokrenuće ove sedmice peticiju kojom će od Vlade Crne Gore tražiti poništenje odluke o priznanju Kosova. To je saopšteno nakon jednodnevne posjete predsjednika prosrpskih političkih partija i organizacija Kosovu, u okviru koje su, na poziv Gorana Rakića iz Srpske liste, obišli Kosovsku Mitrovicu, Veliku Hoču i Orahovac.

Rakočević kaže da odlazak crnogorske opozicije na Kosovo radi zaštite interesa tuđe države nije posebna novina, a još manje, kako je rekao, iznenađenje za bilo koga u Crnoj Gori.

"Siguran sam da u Crnoj Gori postoje brojni izazovi, posebno u ekonomiji, u čijem rješavanju bi bilo pametnije da opozicione kolege pomognu. Umjesto toga, opet biju tuđe, a pritom davno izgubljene bitke u pokušaju da prevashodno probude svoje biračko tijelo u Crnoj Gori. To je legitimno, ali sumnjam da donosi bilo kakvu korist bilo kome u Crnoj Gori, ali i izvan nje", istakao je Rakočević.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније