Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 09. 2018. 13:45 >> 13:27

BRAJOVIĆ - BORISOV

Odlična parlamentarna i politička saradnja

Intenzivna parlamentarna saradnja Crne Gore i Bugarske, posebno u periodu bugarskog predsjedavanja Evropskom unijom, značajan je doprinos jačanju sveukupne odlične političke saradnje dviju država, zaključeno je na sastanku predsjednika Skupštine Crne Gore Ivana Brajovića sa predsjednikom Vlade Bugarske Bojkom Borisovim.

Tome će, kako je saopšteno iz Brajovićevog kabineta, doprinijeti i posjeta predsjednice Narodne skupštine Republike Bugarske Cvete Karajančeve narednog mjeseca, što predstavlja prvu posjetu nekog predsjednika bugarskog parlamenta državi Crnoj Gori.

Brajović je iskazao zahvalnost zbog kontinuirane podrške i konkretne pomoći Bugarske našem evropskom opredjeljenju, kao i uspješnog predsjedavanja EU tokom, kojeg je politika proširenja vraćena u fokus pažnje država članica.

Brajović je istakao da su građani Crne Gore svoju evroatlantsku i evropsku opredijeljenost potvrdili na predsjedničkim i lokalnim izborima.

"Rezultat izbora uticao je na povratak najvećeg dijela opozicije u Skupštinu, a u narednom periodu očekuje nas rad na daljem unaprjeđenju izbornog ambijenta", istakao je Brajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније