Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila M.L.B. [ Boka news ]

29. 08. 2018. 18:56   >>  18:44

GLASOVIMA DPS-SD-HGI

Janović i Maslovar potpredsjednici Opštine Tivat

Glasovima odbornika vladajuće koalicije DPS-SD-HGI na dašnjoj sjendici lokalnog parlamenta, potvrđeno je imenovanje Ilije Janovića (HGI) i Dejana Maslovara (SD) za potpredsjednike Opštine Tivat.

Janovića i Maslovara za potpredsjednike je predložio predsjednik Opštine Siniša Kusovac (DPS).

Njih dvojica se nakon jučerašnje odluke odbornika u SO Tivat, vraćaju na funkcije na kojima su bili do 9. jula kada je lokalni parlament konstatovao ostavku bivše predsjednice Opštine Snežane Matijević (DPS), pa su potpredsjednički mandati Janovića i Maslovara u tom trenutku prestali po sili zakona.

Opozicija je kritikovala odluku odborničke većine DPS-SD-HGI, prozivajući Maslovara i Janovića za “politički nemoral”, jer pristaju da budu potpredsjednici Kusovcu, koji namjerava da otpiše Porto Montenegru milionske dugove za komunalije i zalaže se za davanje aerodroma Tivat u koncesiju.

SO Tivat je većinom glasova usvojila izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem Turističke organizacije Tivat za 2017, uz primjedbe opozicije da su troškovi na više stavki značajno probijeni u odnosu na finansijski plan, ali i konstataciju da je TO pozitivno poslovala i povećala prihode.

Na sugestiju Cupare i Risančića da TO prestane sa organizacijom manifestacija posvećenih anglosaksonskom prazniku Haloween – Noć vještica, jer on nije imanentan našoj tradiciji, direktorica Gabrijela Glavočić (DPS) je kazala da će to razmotriti u saradnji sa Izvršnim odborom TO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније