Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

11. 08. 2018. 08:22 >> 08:08

RAONIĆ OCJENIO

Neozbiljna prepucavanja lidera opozicije

Programski direktor Građanske alijanse Boris Raonić ocijenio je da medijska prepucavanja lidera Demokrata i Demokratskog fronta nastala zbog kraha inicijative DF-a o vanredenoj sjednici Skupštini nanose ogromnu štetu opoziciji, i kako je kazao, raduju lidere DPS-a.

Raonić je u razgovoru za Pobjedu podsjetio da su nejedinstvenost i nekoordinisan nastup opoziciju koštali totalnog fijaska na prethodnim lokalnim izborima.

"Posljednje optužbe oko inicijative za raspravu o slučaju Mašulović su samo kulminacija odnosa unutar opozicije koje karakteriše neiskrenost u javnom nastupu i uskopartijski interes u vođenju politike", ocijenio je Raonić u izjavi za Pobjedu.

Novo neslaganje u opoziciji nastalo je nakon što su Demokratskom frontu falila tri potpisa opozicionih poslanika za skupštinsku raspravu o učešću vojnodiplomatskog predstavnika Crne Gore u Kninu na proslavi povodom Dana pobjede. Iz DF-a je saopšteno da su lideri Demokrata, Ure, Demosa i SDP-a "srbofobični" dok je iz stranke Alekse Bečića odgovoreno da su lideri DF-a korumpirani i da su zajedno sa DPSom krerali taj slučaj. Raonić ocjenjuje da je ponašanje opozicionih lidera krajnje iracionalno.

"Neshvatljivo je da ljudi koji imaju ambiciju da vode državu, nijesu u stanju da sagledaju koja je formula za uspjeh i koliko ne mogu da prevaziđu djetinjaste, lične pizme", navodi Raonić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније