Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

10. 08. 2018. 09:35 >> 09:24
3

URA OCIJENILA

"DPS ulcinjski turizam sveo na 20 dana"

DPS i njeni sateliti trideset godina sistemski rade na devastaciji turističke ponude i skraćenju sezone, tako da su ulcinjski turizam sveli na život na aprate i doveli do toga da špic sezone traje 20 dana, ocijenjeno je iz ulcinjskog odbora Ure.

“Nakon što je rečeno da je dug Opštine Ulcinj 53 miliona eura, ništa više ne može iznenadi građane Ulcinja kada je rječ o politici DPS-a i njegovih satelita, pa ni to da je ova sezona bolja nego prošla, iako nema ni deset dana da je uhvatila zamah”, saopštila je Ura.

Kažu da je ulcinjska javnost čekala sedmi avgust kako bi se lokalna vlast, na čelu sa predsjednikom Opštine Ljorom Nrekićem, oglasila o turističkoj sezoni, pritom nastavljajući praksu paušalnog i subjektivnog procjenjivanja stvari.

"Ne objavljajući nijedan zvaničan podatak, pritom zaboravljajući poštapalicu koji ponavljaju kao papagaji svake godine da je sezona 5% bolja nego lani. Onako olako, kao iz džepa su izvadili tezu da je ovo bolja sezona od prošlogodišnje. Narodski rečeno, ovo je ruganje građanima koji su uložili ogromna sredstva na poboljšanje turističke ponude grada, a morali su čekati avgust mjesec da bi ona konačno pocela”, tvrde u URA.

Kako ističu, od kada je DPS na vlasti, sezone traju sve kraće i kraće.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније