Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

09. 08. 2018. 19:25   >>  19:09 6

DPS ISTIČE

"HN postao najprljaviji grad u CG"

Herceg Novi je od najčistijeg grada u Crnoj Gori, postao najprljaviji, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Herceg Novi.

"Zapuštenost grada vide i Novljani i turisti. Ulice su prljave, kontejneri prepunjeni, smeće svugdje uokolo. Osim što je sraman prizor za jedan turistički grad, potencijalni je izvor zaraze. Za to vrijeme, kao na nekom poligonu za vježbu, koalicija na vlasti donosi „sudbonosne odluke“ i vrši „značajne kadrovske promjene“. Ređaju se na funkcijama rođaci, kumovi i naravno partijski poslušnici. Kada se istroše u Herceg Novom, tu su mladi kadrovi bez konflikta intertesa, da pokriju Tivat, Kotor i Herceg Novi, kao na primjer sadašnji direktor "Čistoće" doo Herceg Novi - Vladimir Arsić", saopštio je hercegnovski DPS.

Navode da dok Herceg Novi "gubi na ugledu i dostojanstvu", o rezultatu rada "stručnih i depolitizovanih kadrova koji pripravnički staž odrađuju na direktorskim pozicijama" više od riječi govore fotografije koje su dostavili.

"Ne znamo da li su česte smjene uzrok očiglednih unutar koalicionih konflikata ili metod demonstracije sile pojedinih aktera lokalne vlasti. Ali, znamo da prelijatanje sa funkcije na funkciju nevjerovatno liči na prelijetanje mnogih iz sadašnje vlasti iz partije u partiju. Kada nesposobnost postane očigledna, onda se kamufliraju prelaskom u drugu partiju. Na taj način postaju mladi, mudri i pošteni, ali ne stručni da upravljaju gradom i njegovim službama", zaključuje se u saopštenju hercegnovskog DPS-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније