Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 08. 2013. 07:57 >> 08:05
7

IZBORI NA CETINJU

Bojović pregovara sa Pajovićem

Predsjednik Izvršnog odbora Pravedne Crne Gore Rade Bojović kazao je da taj politički klub pregovara sa Pozitivnom Crnom Gorom o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima na Cetinju.

 

Bojović je rekao da su pregovori u toku, te da očekuje formiranje novog “državotvorno-reformatorskog saveza”, navodeći da su u toku "obećavajući razgovori između čelnika Pozitivne i Pravedne". 

Bojović je Vijestima rekao da od osnivanja Pravedne smatraju da je potrebno da bude formiran državotvorno-reformatorski savez "koji bi predstavljao alternativu vladajućoj politici i dominirajućoj opoziciji okupljenoj oko Demokratskog fronta". 

"Ujedno, politička integracija koja bi afirmisala evroatlantske, državotvorne i reformske snage bila bi značajno snažnija ponuda od srodnih pojedinačnih ili usamljenih zalaganja”, naveo je Bojović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније