Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

05. 08. 2018. 12:19 >> 12:04

LOKALNI DPS

Sjednica SO Budva dokaz totalitarne vlasti

Sjednica SO Budva koja je održana u petak dokaz je totalitarne vlasti koju Demokrate i DF pokušavaju da sprovode u Budvi već dvije godine, ocijenio je član budvanskog DPS-a i bivši direktor Mediteranskog sportskog centra, Ivan Ivanović.

 

"Tačka dnevnog reda koja se odnosila na Mediteranski sportski centar pokazala je strah, nemoć i neznanje vladajućih partija u Budvi. Naime, prilikom nadahnutih govora na temu sportskog centra predstavnici ucjenjivačke vlasti su zaboravili da kažu da sve prihode koje sada ubira MSC ubira zahvaljujući meni jer sam još 2013-te godine podnio niz tužbi za naplatu dugova koji su tada iznosili oko 400.000 eura. Zaboravlja nekompetentna vlast i da je MSC i pored pomenutih dugova poslovao pozitivno, što dokazuje i stanje na računu prilikom moje smjene sa oko 70.000 eura", saopštio je Ivanović.

On je podsjeća da je razlog predsjednika opštine Dragana Krapovića za njegovu smjenu "upravo pomenuti dugovi".

"Međutim, isti taj predsjednik zanemario je činjenicu da su pravosudni organi donijeli presudu u kojoj se navodi da je moja smjena bila van svih zakonskih okvira. Da li predsjedniče 'svh građana' zaista smatrate da ste iznad zakona? Krijući se iza govornice vlast 'svih građana' nije mi dala čak ni priliku da išta kažem na temu MSC-a jer je moj zahtjev za prisustvo posljednjoj sjednici SO jednostavno izignorisan", kazao je Ivanović.

On je predstavnike "nekompetentne vlasti" pitao zašto nijesu dopustili da se čuje i druga strana.

"Pribojavali ste se da ne kažem da je MSC ispolitizovan do te mjere da se na čelu Odbora do nedavno nalazila sadašnja direktorica vodovoda, supruga dugogodišnjeg zakupca poslovnog prostora u MSC-u, a čija je firma Dokić kompany po pravosnažnoj presudi privrednog suda iz Podgorice iz 2013. istom ostala dužna 19.054,52 eura. Vaše ne dirate, vlast je vlast po cijenu ucjena ili dugova, ne postavlja se pitanje. Znali ste da bi moje prisustvo značilo i da gradjanima morate da odgovorite na pitanje zašto je na čelu MSC-a predsjednik OO Pokreta za promjene te da li su ispoštovane sve zakonske procedure za njegov izbor, a podsjetio bih vas i na činjenicu da prvu postavu MSC-a čine članovi Demokrata, Pokreta za promjene i Demosa. Pitanje u ime svih građana, šta se dogodilo sa vašim sloganom 'Pobjede a ne podjele', da li je odjednom počeo da blijedi? Zahvalio bih se kolegama iz vlasti koji su me 'branili' na posljednjem skupštinskom zasijedanju i poručio da ne brinu oko toga ko jeste, a ko nije predsjednik OO Budvanskog DPS-a, već da brinu o svojim unutarpartisjkim lomovima koje na ovaj način pokušavaju da sakriju", rekao je Ivanović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније