Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

03. 08. 2018. 10:53 >> 10:38
2

MILAČIĆ I STANIĆ NAJAVILI

Moguće ujedinjenje PCG i Pokreta za Pljevlja

Saradnja i potencijalno ujedinjenje Prave Crne Gore i Pokreta za Pljevlja biće pun pogodak za sve Pljevljake, ocijenio je prvi čovjek PCG Marko Milačić na sastanku s predsjednikom Pokreta Novicom Stanićem.

"Ne potcjenjujem naš rezultat na minulim lokalnim izborima, koji je itekako respektabilan, ali sam sasvim siguran da naše vrijeme tek dolazi, te da neće proći još dugo dok Prava Crna Gora ne bude na čelu Pljevalja. Smatram da je minula koalicija sa strankom gospodina Stanića i DNP-a bila dobra, ali sam još više siguran da će saradnja, ili zašto ne reći i potencijalno ujedinjenje naše dvije partije, biti pun pogodak za sve Pljevljake, pa onda i za naše partije”, kazao je Milačić.

Stanić je istakao da ga raduje što se na pojavila perspektivna partija Prava Crna Gora.

"Stoga, u vrlo brzom periodu ćemo, uz konsultaciju partijskih organa, na obostrano zadovoljstvo, definisati modalitet koji će u najboljem svijetlu determinisati naše zajedničko djelovanje u budućem periodu”, naglasio je on.

Stanić se osvrnuo i na rezultate koalicije te dvije partije i DNP-a na lokalnim izborima u Pljevljima, kazavši da su relativno uspješni, ali da ne može biti potpuno zadovoljan jer opozicija nije ostvarila pobjedu.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније