Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 08. 2013. 14:49 >> 14:49

BIVŠI DRUGOVI

Miljanić se obavezao da će vratiti mandat

Pozitivna Crna Gora optužila je svog bivšeg člana Zorana Miljanića da je prevario crnogorskui javnost i oglušio se o odluku partije da vrati poslanički mandat i time sprovede načelo smjenjivosti koje je jedno od temeljnih principa stranke.

 

"Time je još jednom pokazao da je cjelokupnu medijsku hajku sproveo da bi zadržao poslanički mandat, koji mu je preči od bilo kakve ideje. Očigledno je u politiku ušao kako bi imao ličnu korist, i njegova želja za foteljom je bila jača od moralne i materijalne odgovornosti koja je još jedan od naših temeljnih principa", tvrde iz stranke Darka Pajovića.

Oni navode da je Miljanić odluku za koju je i sam glasao na sjednici Glavnog odbora, a koja je predviđala da on bude rotiran u poslaničkom klubu, gruboprekršio i u političkom, i u moralnom smislu.

"O njegovom opozicionom karakteru najbolje govori njegova uloga u dešavanjima u Budvi, kada je čvrsto stao na stranu onih koji su podržali kandidata DPS-a za presjednika opštine, kao i jučerašnji pokušaj DPS-a da mu sačuva članstvo u odborima u Skupštini Crne Gore. Pozitivna nije partija koja će praviti kompromise po pitanju poštovanja temeljnih principa stranke", navode iz Pozitivne.

Iz te stranke su Portalu RTCG dostavili i dokument kojim su se kandidati za poslanike Pozitivne Crne Gore, među kojima je i ime Zorana Miljanića, obavezali pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću da svoje mandate stavljaju na raspolaganje stranci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније