Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 07. 2018. 17:52 >> 17:43

ČESTITKA LIBERALA

Popović: Građani Berana moraju osjetiti progres

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je 21. jul - Dan opštine Berane građanima, odbornicima u Skupštini opštine, predsjedniku opštine Dragoslavu Šćekiću kao i predsjedniku Skupštine Novici Obradoviću.

"Ovaj datum podsjeća nas i potvrđuje slavnu slobodarsku tradiciju ovoga kraja i njegovu važnost za crnogorsku borbu za slobodu, pravo i čast države i njenih ljudi. Zato je Berane i danas grad koji ima poseban značaj za sve i koji zaslužuje posebnu pažnju kao regionalni centar na sjeveru države," naveo je Popović.

Popović je saopštio da Berane i građani i građanke tog grada moraju osjetiti blagodeti poboljšanja kvaliteta života.

"U onoj mjeri koliko jesu veliki privredni, poljoprivredni i turistički potencijali ovoga kraja koji garantuju da ekonomski napredak može biti ubrzan i stalan u godinama pred nama, što je od posebnog značaja za nove i mlade generacije na kojima počiva svako društvo i progres," rekao je Popović dodajući da će Liberali na tom putu uvijek biti podrška Beranama i njegovim građanima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније