Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

20. 07. 2018. 18:38 >> 18:24

ĐUKANOVIĆ S ČERVENIAKOVIM

Osnaženi odnosi Bugarske i CG

Dobri odnosi Crne Gore i Bugarske značajno su osnaženi u proteklom periodu, kazao je predsjednik naše zemlje Milo Đukanović na sastanku s odlazećim bugarskim abasadorom Mladenom Červeniakovim, kome je uručio medalju za zasluge, visoko državno priznanje za doprinos unapređenju odnosa dvije države.

Đukanović je zahvalio  ambasadoru Červeniakovu na predanom, profesionalnom i prijateljskom angažmanu tokom obavljanja diplomatske funkcije u Crnoj Gori", kazao je Đukanović kroz dinamičan i kvalitetan politički dijalog na svim nivoima.

"Oproštajna posjeta ambadsadora, bila je prilika i za zahvalnost Bugarskoj na podršci u evropskim i evroatlantskim stremljenjima Crne Gore i prepoznavanju važnosti integracije Zapadnog Balkana za njegovu stabilnost i napredak. Ambasador Bugarske zahvalio je na priznanju koje mu je uručeno i iskazao zadovoljstvo prilikom da svoj diplomatski mandat obavlja u Crnoj Gori. Posebno se osvrnuo na značaj razvoja ekonomskih veza između dvije države i infrastrukturno povezivanje", saopšteno je iz kabineta predsjednika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније