Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

20. 07. 2018. 14:46   >>  14:32

BRAJOVIĆ SAOPŠTIO

Zahvalni Uehari na doprinosu razvoju zemlje

Crna Gora je zahvalna ambasadorki Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Maragaret En Uehari koja završava svoj mandat u Crnoj Gori na doprinosu razvoju naše zemlje i odnosima sa SAD, kazao je predsjednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović.

Kako je saopšteno iz Brajovićevog kabineta, predsjednik crnogorskog parlamenta poručio je Uehari da može da bude ponosna na svoje rezultate.

Brajović i Uehara saglasili su se da je intenzivan dijalog i zajednički rad dao značajne rezultate u brojnim oblastima i daljem razvoju odnosa Crne Gore i SAD.

Predsjednik Skupštine naglasio je da je u prethodne tri godine njenog mandata, Crna Gora, uz podršku SAD uspjela da ostvari istorijske uspjehe. Akcentovane su postignute reforme, što je i krunisano članstvom u NATO.

Zajednički uspjeh, smatra Brajović, jeste što smo dokazali da mala zemlja uz odgovornu politiku i podršku prijatelja može biti primjer u regionu svih vrijednosti koju naše savezništvo baštini. Predsjednik Skupštine je podsetio i na značajne posjete potpredsjednika Majka Pensa, kao i više kongresmena i senatora, što je stvorilo dobru osnovu da pored političkih, jačamo i ekonomske odnose.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније